Ή μήπως το αντίθετο; Κάντε click στις πιο κάτω εικόνες. Όποιος βρει πρώτος 3 διαφορές κερδίζει μια αυτόματη συσκευή για καλύτερο copy/paste. Προσεκτικά κύριοι αθλητικογράφοι του SigmaLive , το fasolaki παραμονεύει!
(Fantazomai) yparxei tropos na ele3ei kaneis tin wra dimosiefsis mias selidas?
*paren8esi* Pantws tzeinous tou Sigma en tous eixa pote se ektimisi, eidika otan ergodoti8ike filos mou ekei kai ema8a ti travoun oi poumesa. *kleinei i paren8esi*
Και τα δυο άρθρα είναι σημερινά. Το άρθρο του NovaSPOR δημοσιεύτηκε στις 09:47.Λες να γραφουν άρθρα που το “χάραμα του βου” οι “αθλητικογράφοι” του sigmalive;
Πάντως είναι ολοφάνερο ότι το δημοσίευμα είναι από το NovaSPOR. Eξανακουσες κανένα στη Κύπρο να αποκαλεί τον Κετσπάγια “Tιμουρη”;!;!
Μιας και μιλαμε για το Sigma Live, θα καταγγειλω και δημοσια το spamming που δεχομαι απο τους Miltos Hadjoulles και Silia Vassiliou του Sigma Web Team που παρολο που τους δηλωσα ρητα οτι δεν επιθυμω να λαμβανω διαφημιστικα email για το Sigma TV και το Sigma Live, εξακολουθουν να με ενοχλουν, βαζοντας μαλιστα την ηλ.διευθ. μου σε CC μαζι με 1000 αλλους παραληπτες, κανοντας με στοχο ακομη περισσοτερων spammers.
ctrl-alt-backspace: Οι managers του sigmalive στέλνουν διαφημιστικα email;Απίστευτο!
Σύμφωνα με το άρθρο 15 “Οι πληροφορίες που αφορούν το πρόσωπό σου δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για σκοπούς προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών εξ αποστάσεως” link
Να προτείνω στο επόμενο email που θα πάρεις να το καταγγείλεις εδώ
Ειχα κανει εγγραφη παλιοτερα στο sigmalive.com και φυσικα επελεξα οτι δεν θελω να χρησιμοποιηθει η mail address μου για marketing, αλλα 1~3 φορες το μηνα μου στελνουν ανακοινωσεις για σεμιναρια, εκδηλωσεις, καστινγκ κλπ events (ακομη και στο log τους site τους απο το Google Analytics, Ιλεος…).
Εστειλα mail στην κα. Βασιλειου τουλαχιστον 2 φορες και της διευκρινησα οτι με την εγγραφη μου στο site τους, τους εμπιστευτηκα τα προσωπικα μου στοιχεια με την υποσχεση απο μερους τους οτι δεν θα τα χρησιμοποιησουν για marketing.
Της συνεστησα επισης να σταματησει να βαζει ολους τους παραληπτες σε CC γιατι μας εκθετει σε spammers.
Επιλεκτικα, μου απαντησε μονο στα δευτερο σκελος του email.
Ευχαριστω για το link. Την επομενη φορα δεν θα αρκεστω στα παρακαλια…
Παιδιά τι λέτε? Δείτε τις ημερομηνίες δημοσίευσης. Το Sigma live δημοσίευσε το άρθρο στις 12/5 και το NovaSpor στις 13/5.
Έχεις απόλυτο δίκαιο για το θέμα αποστολής διαφημιστικών που δεν πρέπει να είναι cc. Είχε γίνει κατά λάθος και έχω αφαιρέσει όλα τα άτομα που ζήτησαν να αφαιρεθούν από το distribution list (σύνολο 3 άτομα). Φίλε ctl-alt space εξακολουθείς να λαμβάνεις διαφημιστικά? Δεν νομίζω.
Επίσης είμαστε μια ανοικτή ομάδα σε εισηγήσεις προς βελτίωση. Εύκολο να κρίνουμε και να μην χειροκροτάμε μία προσπάθεια έτσι?
@Andreas:
Όπως έγραψα και σε comment μου στις 12/05 τα δυο άρθρα είναι σημερινά. Άρα εκείνη την ημέρα είχαν την ίδια ημερομηνία. Στο άρθρο του Novaspor fm γραφει κάτω
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2009, 08:42
οπότε πρέπει το άρθρο να έγινε update την επομένη.
Φυσικά δεν παίρνω και όρκο αλλα πιστεύω ότι τα δυο άρθρα είχαν τις ίδιες ημερομηνίες όταν έγραψα το post.
@Silia
Όπως είπα και στον Ανδρέα πιστεύω ότι και τα δυο άρθρα γράφτηκαν στις 12/05. Απλά αυτό του novaspor fm έγινε update την επομένη. Αλλα τα δυο άρθρα είναι τα ίδια.
Αυτό όμως που έχει σημασία για μένα είναι η απάντηση σου στον ctrl-alt-backspace. Δηλαδή η παραδοχή του λάθους και η διόρθωση. Χαίρομαι που είσαστε ανοικτοί για βελτιώσεις. Πιστεύω ότι όλες οι ιστοσελίδες από το Google μέχρι και το τελευταίο blog του Διαδικτύου (ασπουμε το fasolaki) πρέπει να είναι ανοιχτές σε εισηγήσεις, επειδή πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεις.
(Fantazomai) yparxei tropos na ele3ei kaneis tin wra dimosiefsis mias selidas?
*paren8esi* Pantws tzeinous tou Sigma en tous eixa pote se ektimisi, eidika otan ergodoti8ike filos mou ekei kai ema8a ti travoun oi poumesa. *kleinei i paren8esi*
Και τα δυο άρθρα είναι σημερινά. Το άρθρο του NovaSPOR δημοσιεύτηκε στις 09:47.Λες να γραφουν άρθρα που το “χάραμα του βου” οι “αθλητικογράφοι” του sigmalive;
Πάντως είναι ολοφάνερο ότι το δημοσίευμα είναι από το NovaSPOR. Eξανακουσες κανένα στη Κύπρο να αποκαλεί τον Κετσπάγια “Tιμουρη”;!;!
Μιας και μιλαμε για το Sigma Live, θα καταγγειλω και δημοσια το spamming που δεχομαι απο τους Miltos Hadjoulles και Silia Vassiliou του Sigma Web Team που παρολο που τους δηλωσα ρητα οτι δεν επιθυμω να λαμβανω διαφημιστικα email για το Sigma TV και το Sigma Live, εξακολουθουν να με ενοχλουν, βαζοντας μαλιστα την ηλ.διευθ. μου σε CC μαζι με 1000 αλλους παραληπτες, κανοντας με στοχο ακομη περισσοτερων spammers.
ctrl-alt-backspace: Οι managers του sigmalive στέλνουν διαφημιστικα email;Απίστευτο!
Σύμφωνα με το άρθρο 15 “Οι πληροφορίες που αφορούν το πρόσωπό σου δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για σκοπούς προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών εξ αποστάσεως”
link
Να προτείνω στο επόμενο email που θα πάρεις να το καταγγείλεις εδώ
Ειχα κανει εγγραφη παλιοτερα στο sigmalive.com και φυσικα επελεξα οτι δεν θελω να χρησιμοποιηθει η mail address μου για marketing, αλλα 1~3 φορες το μηνα μου στελνουν ανακοινωσεις για σεμιναρια, εκδηλωσεις, καστινγκ κλπ events (ακομη και στο log τους site τους απο το Google Analytics, Ιλεος…).
Εστειλα mail στην κα. Βασιλειου τουλαχιστον 2 φορες και της διευκρινησα οτι με την εγγραφη μου στο site τους, τους εμπιστευτηκα τα προσωπικα μου στοιχεια με την υποσχεση απο μερους τους οτι δεν θα τα χρησιμοποιησουν για marketing.
Της συνεστησα επισης να σταματησει να βαζει ολους τους παραληπτες σε CC γιατι μας εκθετει σε spammers.
Επιλεκτικα, μου απαντησε μονο στα δευτερο σκελος του email.
Ευχαριστω για το link. Την επομενη φορα δεν θα αρκεστω στα παρακαλια…
Καλα θα κανεις. Ειμαι και εγω αρκετα ευαισθητος σε θεματα προσωπικων δεδομενων.
check the dates on the article page .
sigmalive:12/5/2009
novasport : 13/5/2009
did i win !
Παιδιά τι λέτε? Δείτε τις ημερομηνίες δημοσίευσης. Το Sigma live δημοσίευσε το άρθρο στις 12/5 και το NovaSpor στις 13/5.
Έχεις απόλυτο δίκαιο για το θέμα αποστολής διαφημιστικών που δεν πρέπει να είναι cc. Είχε γίνει κατά λάθος και έχω αφαιρέσει όλα τα άτομα που ζήτησαν να αφαιρεθούν από το distribution list (σύνολο 3 άτομα). Φίλε ctl-alt space εξακολουθείς να λαμβάνεις διαφημιστικά? Δεν νομίζω.
Επίσης είμαστε μια ανοικτή ομάδα σε εισηγήσεις προς βελτίωση. Εύκολο να κρίνουμε και να μην χειροκροτάμε μία προσπάθεια έτσι?
Φιλικά
ΣΒ
@Andreas:
Όπως έγραψα και σε comment μου στις 12/05 τα δυο άρθρα είναι σημερινά. Άρα εκείνη την ημέρα είχαν την ίδια ημερομηνία. Στο άρθρο του Novaspor fm γραφει κάτω
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2009, 08:42
οπότε πρέπει το άρθρο να έγινε update την επομένη.
Φυσικά δεν παίρνω και όρκο αλλα πιστεύω ότι τα δυο άρθρα είχαν τις ίδιες ημερομηνίες όταν έγραψα το post.
@Silia
Όπως είπα και στον Ανδρέα πιστεύω ότι και τα δυο άρθρα γράφτηκαν στις 12/05. Απλά αυτό του novaspor fm έγινε update την επομένη. Αλλα τα δυο άρθρα είναι τα ίδια.
Αυτό όμως που έχει σημασία για μένα είναι η απάντηση σου στον ctrl-alt-backspace. Δηλαδή η παραδοχή του λάθους και η διόρθωση. Χαίρομαι που είσαστε ανοικτοί για βελτιώσεις. Πιστεύω ότι όλες οι ιστοσελίδες από το Google μέχρι και το τελευταίο blog του Διαδικτύου (ασπουμε το fasolaki) πρέπει να είναι ανοιχτές σε εισηγήσεις, επειδή πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεις.
Όσον αφορά το χειροκρότημα έχω τονίσει τα θετικά στοιχεία του sigmalive.
Ελπίζω πάντως να μη καταντήσετε όπως το kerkida η τη σελίδα του πολίτη που μοιάζουν με παιδική χαρά από τα πολλά banners
wraio to humour sou chrys. Na mantepsw pou ergazesai???
Se euxaristw gia to endiaferon sou pantws, alla paidikh xara den 8a ginoume apo ta polla ta banners.
Otan exoume blogs 8a se kalesw gia epitimo blogger, ti les?
@Silia:ευχαρίστως. Μόνες προϋποθέσεις είναι να μπαίνει link στο fasolaki στα posts μου και να φύγεις τη λέξη επίτιμος.
Sobaromilw, kai apodexomai tous orous sou afou milhsoume apo konta!
kalh mera se olh thn parea
SV